DUBE.DK – Shopping & medier

Ansvarsfraskrivelse

Denne politik er gældende fra 23.03.2023
Ansvarsfraskrivelse for DUBE.DK
DUBE er en hjemmeside, der indeholder artikler med links til affiliate sider. Vi modtager betaling for disse links og skal derfor betragtes som sponsoreret indhold (Reklame), men det påvirker ikke indholdet af vores side. Vores udtrykte meninger er vores egne og er ikke betalt.

Vi gør opmærksom på, at vi ikke nødvendigvis er eksperter inden for de emner, som vores artikler omhandler. Vores anbefalinger og støtte til produkter eller tjenester er baseret på vores egen ekspertise og værdier, og de er godkendt af os som værende værdige til at blive anbefalet. Enhver påstand om et produkt eller en tjeneste skal verificeres hos producenten eller udbyderen. Vi påtager os ikke ansvaret for eventuelle skader eller tab, der måtte opstå som følge af brug af de oplysninger, der findes på vores side.

Vi opfordrer vores brugere til at bruge deres sunde fornuft og gøre deres egne undersøgelser, før de foretager en beslutning om at købe et produkt eller en tjeneste.

Vi vil naturligvis til enhver tid imødekomme rimelige krav, såfremt indeholdet kan virke stødende på nogen, du skal blot sende en email til dube@dube.dk.